Sākumlapa Redzes pārbaužu veidi

Redzes pārbaužu veidi

Optikas salonos Metropole piedāvājam tikai labāko Tavām acīm - pieredzējušus speciālistus un modernāko aparatūru. Parūpēsimies par Tavām acīm visos vecumos un piemeklēsim labāko risinājumu tieši Tavām ikdienas vajadzībām!

IZVĒLIES SEV PIEMĒROTĀKO VIZĪTES VEIDU

REDZES PĀRBAUDE PIEAUGUŠAJIEM AR KLIENTA KARTI - 20 €

*Redzes pārbaude pieaugušajiem bez klienta kartes - 25 €. (Briļļu receptes izrakstīšana, acs spiediena mērīšana, konsultanta slēdziens, rekomendācijas)

REDZES PĀRBAUDE BĒRNIEM AR KLIENTA KARTI - 16 €

*Redzes pārbaude bērniem bez klienta kartes - 20 €. (Briļļu receptes izrakstīšana, acs spiediena mērīšana, konsultanta slēdziens, rekomendācijas). Bērniem no 6 gadu vecuma līdz 17 gadiem (ieskaitot)

REDZES PĀRBAUDE SENIORIEM AR KLIENTA KARTI - 16 €

*Redzes pārbaude senioriem bez klienta kartes - 20 €. (Briļļu receptes izrakstīšana, acs spiediena mērīšana, konsultanta slēdziens, rekomendācijas.) Cena ir spēkā uzrādot pensionāra apliecību

Redzes pārbaude kontaktlēcu lietotājiem ar klienta karti - 26 €

*Redzes pārbaude kontaktlēcu lietotājiem bez klienta kartes - 32 €. Ja esi pastāvīgs kontaktlēcu lietotājs, bet vēlies veikt profilaktisku redzes un acu veselības pārbaudi vai vēlies izmēģināt, vai Tavām acīm varētu patikt arī citas kontaktlēcas, izvēlies šo pakalpojumu! (Briļļu un kontaktlēcu receptes izrakstīšana, kontaktlēcu saderības noteikšana, acs spiediena mērīšana, konsultanta slēdziens, rekomendācijas)

Kontaktlēcu lietotāja iesācēja komplekts un atkārtota vizīte ar klienta karti - 39 €

*Kontaktlēcu lietotāja iesācēja komplekts un atkārtota vizīte bez klienta kartes - 49 €. Ja vēlies sākt lietot kontaktlēcas, nāc uz redzes pārbaudi, iemācīsim lietot lēcas. Pēc mēneša tiksimies atkārtotā vizītē, lai vari justies droši un pārliecināti. (Briļļu receptes izrakstīšana, kontaktlēcu tipa izvēle, pielaikošana un saderības noteikšana, dāvanā pirmais kontaktlēcu pāris un kopšanas līdzeklis. Atkārtota vizīte.)

Atkārtotā vizīte mēneša laikā ar klienta karti - 12 €

*Atkārtotā vizīte mēneša laikā bez klienta karti - 15 €. Ja optometrists ir ieteicis atnākt uz atkārtotu vizīti pēc mēneša, izvēlies šo pakalpojumu!

Atkārtotā vizīte pusgada laikā ar klienta karti - 16 €

*Atkārtotā vizīte pusgada laikā bez klienta kartes - 20 €. Ja optometrists ir ieteicis atnākt uz atkārtotu vizīti pēc pus gada, izvēlies šo pakalpojumu!